top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVUUR Verticale

VUUR x Dolgedraaid Kroegentocht 2023

Op 11 februari heeft de befaamde VUUR x Dolgedraaid kroegentocht weer plaatsgevonden. Fenna, Daantje en Bente hadden met twee andere dollie’s de voorbereidingen hiervoor getroffen. Ze hadden vier kroegen uitgezocht en een spelelement toegevoegd waarbij iedereen werd ingedeeld in groepjes en punten gescoord konden worden door opdrachten uit te voeren.


De avond begon in Boudewijn waarbij iedereen aankwam zetten in zijn tokkie of kakkers outfit. De een had meer zijn best gedaan dan de ander voor zijn outfit, maar ook die vergeven we ;). In Boudewijn kwam al snel iedereens fanatisme naar boven. De tactieken werden besproken binnen de groepjes en de eerste bakken gingen al naar binnen.

Hierna zijn we naar karaokebar Fame gegaan, terwijl onderweg nog de nodige ICE-flessen werden gehaald. In karaokebar Fame zong elk team enthousiast een liedje en werden er meer punten binnen gesprokkeld. Er werden bodyshots gedaan, GT3’s getrokken en kopstootjes genomen. De karaoke beviel zo goed dat ook onderweg naar de volgende kroegen er nog hard gezonden werd.


We hadden hierna een korte stop bij Stalles, waarna we doorgingen naar Timmer, een klein bruin café met maar één vrouw achter de bar. Hier hebben we zo ongeveer de hele jaaromzet gerealiseerd in een avond. Het was al helemaal de geluksdag van barvrouw wanneer ze een kusje kreeg van een van de dollie’s. Hier werden de laatste opdrachten uitgevoerd en nog wat punten gescoord voordat we naar de laatste stop vertrokken: de Beurs! Het bleek al snel dat wij daar de enige groep waren en daardoor kwamen we al snel tot de conclusie dat we door moesten gaan naar de skihut. Hier is nog door iedereen tot de late uurtjes gedanst! Het was dus weer een zeer geslaagde en wazige avond!



57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page